advies

Huurprijs bepaling & WWS

De hoogte van de huurprijs voor de woning is mede afhankelijk van wet- en regelgeving. Als eigenaar wilt u het maximaal mogelijke rendement behalen en als huurder wilt u zeker niet teveel betalen. Ik help huurder en verhuurder bij het bepalen van de juiste prijs voor de woning. Dat geeft meer zekerheid voor iedereen.

Servicekosten

Welke soorten kosten en bedragen mogen verrekend worden in de servicekosten? Te hoge servicekosten met een verrekening achteraf kan vervelende financiële consequenties hebben en zorgen voor lastige situaties. Ik verschaf graag duidelijkheid over wat is toegestaan en verrekening op juiste wijze.

Beheersplan

In sommige gevallen heeft u bij het indienen van een vergunningaanvraag een beheersplan nodig of wanneer u goed voorbereid van start wil gaan met de exploitatie. Met name wanneer u zich richt op huisvesting van doelgroepen zoals studenten en arbeidsmigranten zal bijvoorbeeld de gemeente u vragen hoe u dit denkt te organiseren. Maar een beheersplan is ook een uitstekende leidraad om de exploitatie binnen budget te houden. Ik ondersteun u hierbij en zorg voor een beheersplan op maat.

SNF normering

De huisvesting van arbeidsmigranten kent bij kortdurende verhuur andere eisen en normen dan wanneer u de woning voor een periode van meer dan 6 maanden verhuurt. Ook vraagt dit om andere faciliteiten van die woning wanneer u moet voldoen aan de normen gesteld door Stichting Normering Flexwonen. Wanneer u dat wenst inventariseer ik op locatie de mogelijkheden en zorg voor de eventueel noodzakelijke aanpassingen. Ook houd ik wijzigingen in de SNF normering daarbij goed voor u in de gaten.

Huurcommissie

Een gang naar de huurcommissie is het laatste wat u wilt in een huurder-verhuurder relatie. Ik help u graag voorkomen deze stap te moeten nemen, maar als het er dan toch van moet komen kan ik u hier ook in begeleiden. Met ruime ervaring en kennis van de huurcommissie procedures ten aanzien van onder andere huurprijzen en servicekosten kunnen we samen uw zaak goed voorbereiden en standpunten gemotiveerd verdedigen. Hiervoor is niet nodig om direct een duurdere advocaat in te schakelen.

U kunt altijd met mij contact opnemen om te bespreken wat ik voor u kan betekenen. Uiteraard geheel vrijblijvend!

Excellent and efficient service!!! =)

She was kind and helpful both in person as through mail.

We can say only really good words about Roza. She is someone who listen and an helpful person besides a good professionalism. Stefano & Stefania

She is very welcoming, and always reachable.

I have a very pleasant experience with Roza. Her dealing with clients is very professional.

Roza was very nice, professional and trustworthy. She was understanding and helped us with any questions regarding the renting.

Roza was extremely efficient, she promptly answered to all my doubts and questions and explained every step of the process. I definitely recommend her services!

The studio I wanted to rent (urgently) was mine in 4 days with all the necessary contracts prepared and signed. Great friendly attitude + very professional.

Roza was fantastic in locating a new apartment for me in Utrecht! The apartapart met my requirements perfectly! Roza also made sure that all the paperwork was in order and communicated progress on a regular basis.

Very helpful and always available for clarification and reachable even on Saturdays and Sundays. It has been a pleasure to deal with her. Very nice and patient. It was hard for me and my boyfriend understand all the terms and conditions and documents required since that we are foreigners. She always answered to my questions and never put us under pressure. Good job!

Absolutely excellent and efficient service and communication for helping us settle down in a new studio at Utrecht. Ms Roza was very professional and helpful. She replied to my message as soon as possible and gave me a lot help on submitting documents and signing agreements. She even worked at Saturday which surprised me a lot. In general it’s definitely a trustworthy broker to count on when you need to find a new place.

Fantastisch geholpen. Tijdens een goed georganiseerde bezichtiging lieten wij weten dat de studio te klein was voor ons en vroegen we om op de hoogte gehouden te worden mocht er een groter appartement beschikbaar komen. Wij werden dezelfde middag (!) nog teruggebeld dat er iets beschikbaar was. Top service!

Professioneel, betrokken en behulpzaam!

Prettig in omgang!

Fijne en zeer snelle communicatie.

Roza is very efficient, fast and trustworthy! Thanks to her, I found a very nice studio in Utrecht. I really recommend her services,. Contact her and you will not be disappointed!

Vriendelijk ontvangen en goed van informatie voorzien. Voor ons de eerste keer dat we op zoek waren naar een eigen plekje, hier heeft Roza ons erg goed mee geholpen!

Snel gereageerd en snel gereserveerd. Alles ging vlot en goed.

Goede en snelle communicatie! Wij zijn heel blij met onze nieuwe studio!

Vanaf het begin af aan zeer goed contact gehad met Roza! Ze reageert erg snel, zelfs in het weekend en je weet telkens waar je aan toe bent. Erg fijn om met haar samen te werken!

Via kamernet ben ik met Roza in contact gekomen. Plezant contact omdat ze snel, netjes en “to the point” reageert. Duidelijkheid in een onzekere markt is wel zo prettig! Zodoende heb ik met haar hulp een leuke plek kunnen vinden in Utrecht.

Tijdens het zoeken naar een woonruimte heb ik contact opgenomen met Roza. Vanaf het eerste moment heb ik goed contact gehad en werden mijn vragen snel en duidelijk beantwoordt. Hierdoor heb ik snel een geschikte woonruimte kunnen vinden. Het fijnste vond ik dat Roza aangaf dat de keuze bij mij lag. Er worden niet meerdere mensen uitgenodigd voor de bezichtiging van één woonruimte, maar er worden mensen uitgenodigd aan de hand van het aantal beschikbare woonruimtes. Het was daarom erg fijn om samen met haar te zoeken naar een geschikte woonruimte, nogmaals bedankt!

Vrijwel direct na interesse aangetoond te hebben in een woning, nam Roza contact met ons op. De bezichtiging was snel geregeld, en duidelijk uitgevoerd. We hoefden enkel definitief aan te geven dat we een woning wilden en eventueel of we voorkeur voor een ‘type’ kamer hadden, en het contractueel proces vouwde zich al gauw uit. Ze was erg vriendelijk en vlot, zéker een aanrader! Bedankt Roza! Timon & Ingriin

Binnen no time had ik in februari een woning in Utrecht. Heel goed en snel geholpen door Roza Real Estate. Bij een ietwat traag reagerende beheerder/eigenaar zat ze er bovenop om de kogel door de kerk te krijgen. Er waren bij de bezichtiging meerdere woningen beschikbaar, maar voor iedere beschikbare woning had ze een persoon uitgenodigd; dus (in dit geval) stonden we niet met een half stadion naar een woning te dingen, wat ook fijn was.